Reklama
 
Blog | Petr Staníček

Don’t panic

Haló, haló! Občané, čtenáři, bratři! Slyšte, slyšte! Vyjděte ze svých domovů a slyšte: Nic se neděje! Opakuji: Nic se neděje!!

Vážení občané,

protože sami byste to vůbec nepostřehli, chci vás tímto upozornit, že právě prožíváme nejdramatičtější okamžiky v historii. Existence našeho státu/řádu/party/planety*) je víc než kdykoli předtím vážně ohrožena. Mnoho našich nejlepších mužů právě teď riskuje svůj život/čest/výplatu/svačinu*) a vynakládá veškeré své úsilí k tomu, aby vás ochránili před nebezpečím, o němž jste do této chvíle neměli ani ponětí.

Považuji za velmi důležité, abyste o něm nic nevěděli a žili spokojeně své životy, tak jako dosud. Po přečtení tohoto oznámení se opět pokojně vraťte do svých domovů/kokonů/výklenků/na značky*) a radostně pokračujte ve svých bezstarostných životech.

Reklama

Již za několik hodin zahájíme důležitou akci, která rozhodne o
budoucnosti nás všech. O jejím výsledku vás budeme informovat. Tedy možná. Velice se omlouvám, ale konkrétní informace vám neposkytnu, nechci využívat tento prostor k jednostrannným pohledům na naše hrdinství, ani k vyvolávání paniky, která je zcela – opakuji, zcela! – zbytečná. Náš stát/řád/parta/planeta*) nadále funguje, jako by se nic nedělo.

Vlastně ani nevím, proč to povídám. Tvařte se, jako byste to neslyšeli a buďte nadále šťastni/hydratováni/kvalitně oplodněni/seřízeni/v chodu*).

Zdraví,
Vogon Jeltz, váš prostetnik (naturalizovaný)


*) Nehodící se škrtněte.